F1 mezi brýlemi !!!

20. 11. 2017 16:21

Značka TAG HEUER v naší nabídce...pokud toužíte po kvalitě, luxusu a kráse pak jedině se značkou TAG HEUER.
TAG Heuer Avant-Garde Eyewear jsou luxusní brýle inspirované sportem. Přelomové nápady TAG Heuer Avant-Garde Eyewear jsou světově proslulé pro svůj pokrokový design, materiály a ergonomii. TAG Heuer je synonymem inovace, dokonalosti, výkonu a prestiže.Čerpá svou inspiraci ve světě aktivního sportu, pracuje na vývoji produktů se světovým šampionem v rallye Sebastienem Ogierem. TAG Heuer Avant- Garde Eyewear navrhuje a vyrábí produkty pro profesionální potřeby svých zákazníků. Tyto produkty získávají nejprestižnější světová ocenění v oblasti designu. V loňském roce se stal výhercem za design reddot award 2014 nový produkt L-TYPE T.Vyrábí se ve Francii: Jsou navrženy a vyrobeny v Morezu ve francouzském pohoří Jura. Ručně vyráběné pod přísným dohledem zkušených a odborně proškolených pracovníků, autenticita číší z každého kusu kolekce!

REFLEX

Elegantní a jemný design

Široká kolekce optických brýlí Reflex v sobě zahrnuje několik řad např: Reflex Spring, Reflex Track, Reflex Line ... Pro všechny řady kolekce Reflex je však typický elegantní a jemný design inspirující se v konstukčních prvcích automobilového sportu podpořený těmi nejkvalitnějšími materiály, které zajišťují pevnost rámu brýlí. A to vše pro Vaše pohodlí a radost z nošení těchto unikátních modelů

TRENDS

Dostupný design

TAG Heuer Avant-Garde Eyewear ikonická kolekce. Nejen díky nejkvalitnějším materiálům a nepřehlédnutelnému provedení, ale proto, že série Trend vám umožňuje prezentovat Vaši individualitu ve velkém stylu. Můžete si vybrat ze stranic ze sportovního elastomeru nebo elegantního acetátu.

Určeno mužům, kteří upřednostňují spolehlivé, klasické hodnoty.

F1 mezi brýlemi !!! F1 mezi brýlemi !!! F1 mezi brýlemi !!! F1 mezi brýlemi !!!
Facebook logo Sdílejte článek na Facebooku

AKCE!!!..MULTIFOKÁLNÍ plastové čočky za " polovic"

11. 03. 2021 11:26

Využijte u nás možnosti nákupu brýlí v rámci zaměstnaneckých benefitů

10. 03. 2021 10:01

Michal Nesvadba...náš věrný a spokojený zákazník

24. 11. 2017 21:52